fbpx

BJJ EDZÉSEK
CSÁMPÁR JÁNOS

BRAZIL JIU-JITSU

A Brazil Jiu-Jitsu egy Judo/Cselgáncs alapokon nyugvó harcművészet, küzdősport, mozgásrendszer, mely hagyományosan a tradicionális Gi, edzőruhában zajlik.

LASSABB, MEGFONTOLTABB, PONTOSABB KÜZDELMEK

A Gi lehetővé teszi az ellenfélen a különböző fogások felvételét, majd a technikák végrehajtását. A Gi nélkül zajló küzdelemhez (nogi/grappling) képest ez rendszerint lassabb, megfontoltabb, pontosabb küzdelemre késztet. A Gi miatti fogások lassítják a küzdelmet, több idő jut erőt kifejteni és gondolkodni a kövezkező lépésen, ezáltal sokkal inkább játékos vagy “sakkszerű” is lehet a bunyó. A végrehajtható technikák tárháza szinte végtelen. A hagyományos, úgynevezett “Oldschool”, mindig működő technikákban hiszek, ezeket oktatom, a technikák egymásra- és azok mélyebb megértésén alapuló rendszerben. Az edzéseimen a légkör barátságos, a csapat nyitott és segítőkész.

Eddig a legtöbben megtalálták a tatamin, amit kerestek, legyen az versenysport, önvédelem, társaság, közösség, kihívás, egészségmegőrzés vagy ezek összessége. Hobbistaként vagy akár versenyzői ambíciókkal is szeretettel várlak a szőnyegen sportmúlttól és fizikai kondíciótól függetlenül.

Üdvözlettel,

Jani

EDZÉSEK:

HÉTFŐ:

6:30 – 8:00

18:00 – 19:30

SZERDA:

6:30 – 8:00

18:00 – 19:30

PÉNTEK:

6:30 – 8:00

18:00 – 19:30